Un prânz copios: Paste cu piept de pui și ciuperci!

Timp de preparare
35 Min.
Timp de gatire
30 Min.
Dificultate
uşor
Portii
3 Persoane.
Mesele zilei
Prânz
Publicat în
300,00 g
Paste
300,00 g
Piept de pui
1,00 bucată
Ceapă
200,00 g
Ciuperci
2,00 linguri
Ulei rafinat
100,00 g
Parmezan
200,00 ml
Smântână
100,00 ml
Vin roșu
300,00 ml
Apă fiartă
1,00 linguriță
Sare
2,00 prize
Piper negru măcinat
50,00 g
Pătrunjel
Un prânz copios: Paste cu piept de pui și ciuperci!

Cât de delicioase pot fi pastele cu un sos potrivit. Știm bine că pentru bunele gospodine este o plăcere să experimenteze în bucătărie, cu puțină îndemânare și cu bun gust astăzi vom găti paste cu piept de pui și ciuperci. Rețeta este foarte ușor de gătit iar rezultatul uimitor îl garantăm.

  1. Într-o cratiță prăjiți pieptul de pui tăiat bucăți mărunte și folosiți doar o lingură de ulei, asezonați cu sare și piper negru măcinat.
  2. În altă cratiță, folosind tot cu un pic de ulei, gătiți ciupercile feliate și ceapa tăiată mărunt. Asezonați cu sare și piper. Lăsați să se gătească 6-7 minute.
  3. Adăugați pieptul de pui peste ciupercile prăjite. Apoi adăugați: smântâna și vinul roșu. Gătiți la foc mic timp de 5-7 minute tot amestecul de ingrediente.
  4. Apoi adăugați apa fiartă și pastele. Lăsați să se gătească aproximativ 20 de minute la foc mic, amestecând treptat. Când sunt fierte pastele, adăugați parmezan dat prin răzătoare și verdeața mărunțită.
  5. Savurați cu plăcere!

Un comentariu

  1. clara pop a declarat martie 6, 2017 Răspunde

    Foarte interesanta reteta SUPER !

Lasă un răspuns

Notă: Comentariile de pe site -ul web reflectă punctele de vedere ale utilizatorilor fata de autori, și nu neapărat punctele de vedere ale acestui portal web. Membrii sunt rugați să se abțină de la insulte, înjurături și expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără notificare sau explicații.

Adresa dvs. de e-mail nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate sunt obligatorii pentru finalizare procesului.

*
*