Tartă cu cremă de vanilie și fructe

Timp de preparare
45 Min.
Timp de gatire
30 Min.
Dificultate
mediu
Portii
6 Persoane.
Mesele zilei
Desert
Publicat în
300,00 g
Făină
150,00 g
Unt
3,00 bucăți
Ouă
100,00 g
Zahăr
10,00 g
Coajă de lămâie
200,00 ml
Lapte
2,00 bucăți
Ouă
50,00 g
Făină
50,00 g
Zahăr
1,00 plic
Zahăr vanilat
1,00 plic
Tort gelee
150,00 ml
Suc de ananas
Tartă cu cremă de vanilie și fructe

Tarta cu cremă de vanilie și fructe este o rețetă veselă și foarte colorată. Este foarte delicioasă și o puteți adapta la fructele dvs. preferate. Crema de vanilie împreună cu combinația de fructe îi dau un gust desăvârșit acestui desert și îl fac să fie cu adevărat special!

 

 

  1. Batem ouăle cu zaharul și coaja de lamâie dată prin răzătoare. Untul topit la temperatura camerei îl amestecăm cu făina, la care adăugăm masa omogenă obținută. Amestecăm bine aluatul. Ungem tava de copt cu unt, după care o presărăm cu puțină făină. Aluatul întins îl punem în tavă. Coacem 30 min la 180°C.
  2. Punem laptele la fiert, pentru crema de vanilie. Batem ouăle, zahărul, făina și praful de vanilie. Turnăm compoziția obținută încet în laptele care continuă sa fiarbă și amestecăm până obținem consistența potrivită a cremei. Punem crema într-un bol și o dăm la rece.
  3. Pregătim fructele proaspete cu care vom orna tarta (căpșuni, ananas, kiwi, etc.). Dăm fructele cu gelatina pregătită din 1 plic de tort gelee (dr Oetker) și 150 ml suc de ananas. Dăm la frigider pentru 2 ore.
  4. Savurați cu plăcere!

Fii primul care adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Notă: Comentariile de pe site -ul web reflectă punctele de vedere ale utilizatorilor fata de autori, și nu neapărat punctele de vedere ale acestui portal web. Membrii sunt rugați să se abțină de la insulte, înjurături și expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără notificare sau explicații.

Adresa dvs. de e-mail nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate sunt obligatorii pentru finalizare procesului.

*
*