,,Stromboli’’ – același gust savuros de pizza prezentat în formă de ruladă.

Timp de preparare
50 Min.
Timp de gatire
25 Min.
Dificultate
uşor
Portii
3 Persoane.
Mesele zilei
Cină
Publicat în
500,00 g
Făină
250,00 ml
Apă caldă
50,00 ml
Ulei rafinat
10,00 g
Drojdie uscată
1,00 linguriță
Sare
1,00 linguriță
Zahăr
50,00 ml
Pulpă de tomate
150,00 g
Mozzarella
150,00 g
Salam afumat
1,00 bucată
Ardei gras
1,00 linguriță
Oregano
10,00 g
Pătrunjel
20,00 g
Semințe de susan
,,Stromboli’’ – același gust savuros de pizza prezentat în formă de ruladă.

Un aperitiv delicios pentru invitații dvs. „Stromboli’’ – o pizza ruladă. Aluatul pufos rulat cu ingrediente delicioase este combinația gustului perfect. Pentru cei care iubesc diversitatea în bucătărie aveți la dispoziție o variantă de pizza prezentată într-o formă deosebită.

  1. Pregătiți aluatul la fel ca aluatul de pizza. Puneți să se dizolve drojdia cu zahărul în apă călduță, apoi adăugați făina, sarea și 25 ml ulei. Frământați aluatul și când este aproape gata adăugați și restul de ulei ca să obțineți un aluat mai moale și pufos. Lăsați aluatul să crească 30 de minute.
  2. Tăiați o bucată de hârtie pentru copt, potrivită pentru tava în care veți coace aluatul cu umplutură. Puneți hârtia tăiată pe masa de lucru și ungeți-o cu puțin ulei. Puneți aluatul pe hârtiei și cu mâinile întindeți lejer aluatul astfel încât să obțineți o foaie cu grosimea de 1 cm.
  3. Puneți ingredientele doar pe jumătatea foii de aluat. Primul strat puneți sosul de tomate, adăugați mozzarella feliată, apoi salamul, ardeiul gras, verdeața și condimentele.
  4. Lipiți bine marginile. Cu un cuțit faceți 5 – 6 tăieturi pe suprafața aluatului. Presărați cu semințe de susan deasupra pizzei rulate și dați la cuptorul preîncălzit la 175°C pentru 25 de minute.
  5. Savurați cu plăcere!

Fii primul care adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Notă: Comentariile de pe site -ul web reflectă punctele de vedere ale utilizatorilor fata de autori, și nu neapărat punctele de vedere ale acestui portal web. Membrii sunt rugați să se abțină de la insulte, înjurături și expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără notificare sau explicații.

Adresa dvs. de e-mail nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate sunt obligatorii pentru finalizare procesului.

*
*