Salată ”Genială”– o combinație perfectă de ingrediente!

Preparation time
15 mins
Cooking time
10 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Cină
Posted on
300,00 g
Piept de pui
1,00 bucată
Ardei gras galben
1,00 bucată
Ardei gras roșu
1,00 bucată
Ceapă mică
2,00 lingurițe
Sare
150,00 g
Mix de salate
1,00 bucată
Avocado
0,50 linguriță
Praf de chili
1,00 linguriță
Praf de usturoi
3,00 linguri
Ulei de masline
3,00 linguri
Suc de lămâie
1,00 linguriță
Zahăr brun
0,50 linguriță
Fulgi de chilly
0,30 linguriță
Piper negru măcinat
Salată ”Genială”– o combinație perfectă de ingrediente!

Este o salată apetisantă și sănătoasă, perfectă pentru amatorii de bucate picante. Savurați gustul fabulos al pieptului de pui suculent, combinat perfect cu legumele rumene și proaspete. Se prepară rapid și ușor, are un gust neobișnuit și este foarte bogată în vitamine.

  1. Într-o tigaie cu ulei încins rumeniți pieptul de pui cu ceapa și ardeii feliate. Adăugați o linguriță de sarea, piperul, praful de chilly, chimion și praful de usturoi.
  2. Prăjiți legumele timp de 5 minute, apoi scoateți-le din tigaie și lăsați pieptul de pui să se gătească până e gata. 2. Prăjiți legumele timp de 5 minute, apoi scoateți-le din tigaie și lăsați pieptul de pui să se gătească până e gata. Tăiați pieptul de pui felii și puneți-l într-un bol peste legumele rumenite.
  3. Într-un bol amestecați uleiul de măsline, zeama de lămâie, zahărul brun, fulgii de chilly și o linguriță de sare. Turnați amestecul obținut peste pieptul de pui, adăugați avocado tăiat cuburi, mixul de salată și amestecați.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

5 × one =