Rulouri cu cremă fină din lapte – un deliciu spectaculos!

Preparation time
40 mins
Cooking time
25 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
400,00 g
Aluat foietaj
2,00 bucăți
Gălbenușuri de ou
20,00 g
Făină
50,00 g
Zahăr
200,00 ml
Lapte
50,00 g
Alune mărunțite
Rulouri cu cremă fină din lapte – un deliciu spectaculos!

Aceste rulouri crocante combinate perfect cu crema fină, ce le conferă o savoare și aromă specifică. Le puteți umple cu orice altă cremă la preferințele dvs. sau să sa le decorați cu sos de ciocolată. Bucurați-i pe cei mici cu acest desert aspectuos, cu un gust desăvârșit și un miros îmbietor.

  1. Întindeți aluatul foietaj pe masă și tăiați-l în fâșii de 1 cm lățime.
  2. Formați conuri din hârtie de copt, pe forma cărora aranjați câte două felii de foietaj, rotind atent să nu le rupeți. Puneți rulourile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, presărați-le cu zahăr și dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180˚C, timp de 20-25 de minute.
  3. Bateți cu mixerul gălbenușurile cu făina și zahărul, până obțineți o componență omogenă.
  4. Într-o cratiță puneți laptele la fiert și când începe a fierbe, turnați compoziția de ouă și făină peste el, amestecând în continuu, să nu rămână cocoloașe. Scoateți cratița de pe foc, când crema începe să capete consistența unei budinci și lăsați-o să se răcească bine.
  5. Scoateți rulourile de pe hârtia de copt și umpleți fiecare rulou cu crema din lapte, apoi treceți cu ele prin alune mărunțite.
  6. Savurați cu plăcere!

One comment

  1. Adriana said on martie 12, 2017 Răspunde

    Felicitari e rapid si sigur gustoase am sa incerc si eu multumesc

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

2 × two =