Prăjitură împletită cu cremă de ciocolată: un desert gustos și frumos!

Preparation time
40 mins
Cooking time
35 mins
Difficulty
uşor
Serves
3 people
Meal course
Desert
Posted on
500,00 g
Aluat foietaj
200,00 g
Nutella
1,00 bucată
Gălbenuș de ou
10,00 g
Zahăr pudră
Prăjitură împletită cu cremă de ciocolată: un desert gustos și frumos!

Ne-am întrebat dacă vă place să experimentați în bucătărie și am decis să vă pregătim o prăjitură cu ciocolată. Este foarte ușor de pregătit pentru că folosim aluatul foietaj și crema de ciocolată Nutella, combinația a două ingrediente gata preparate. Rezultatul este nemaipomenit și îl veți aprecia cu siguranță!

  1. Întindeți foaia de aluat foietaj.
  2. Ungeți uniform pe toată suprafața aluatului cu crema de ciocolată Nutella. Începeți să rulați aluatul de la o margine, până la cealaltă margine, formând o ruladă.
  3. Rulada obținută ungeți-o cu gălbenuș de ou. Cu ajutorul unei foarfece de bucătărie tăiați rulada, astfel încât partea de jos să rămână neatinsă.
  4. Acum puteți să realizați împletitura prăjiturii pur și simplu înclinând în direcții opuse fiecare bucată tăiată din ruladă. Dați la cuptor pentru 35 de minute la temperatura de 150°C. Opțional o puteți pudra cu zahăr.
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

five × two =