Prăjitură împletită cu cremă de ciocolată: un desert gustos și frumos!

Timp de preparare
40 Min.
Timp de gatire
35 Min.
Dificultate
uşor
Portii
3 Persoane.
Mesele zilei
Desert
Publicat în
500,00 g
Aluat foietaj
200,00 g
Nutella
1,00 bucată
Gălbenuș de ou
10,00 g
Zahăr pudră
Prăjitură împletită cu cremă de ciocolată: un desert gustos și frumos!

Ne-am întrebat dacă vă place să experimentați în bucătărie și am decis să vă pregătim o prăjitură cu ciocolată. Este foarte ușor de pregătit pentru că folosim aluatul foietaj și crema de ciocolată Nutella, combinația a două ingrediente gata preparate. Rezultatul este nemaipomenit și îl veți aprecia cu siguranță!

  1. Întindeți foaia de aluat foietaj.
  2. Ungeți uniform pe toată suprafața aluatului cu crema de ciocolată Nutella. Începeți să rulați aluatul de la o margine, până la cealaltă margine, formând o ruladă.
  3. Rulada obținută ungeți-o cu gălbenuș de ou. Cu ajutorul unei foarfece de bucătărie tăiați rulada, astfel încât partea de jos să rămână neatinsă.
  4. Acum puteți să realizați împletitura prăjiturii pur și simplu înclinând în direcții opuse fiecare bucată tăiată din ruladă. Dați la cuptor pentru 35 de minute la temperatura de 150°C. Opțional o puteți pudra cu zahăr.
  5. Savurați cu plăcere!

Fii primul care adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Notă: Comentariile de pe site -ul web reflectă punctele de vedere ale utilizatorilor fata de autori, și nu neapărat punctele de vedere ale acestui portal web. Membrii sunt rugați să se abțină de la insulte, înjurături și expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără notificare sau explicații.

Adresa dvs. de e-mail nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate sunt obligatorii pentru finalizare procesului.

*
*