Piept de pui umplut cu mozzarella: o rețetă rapidă pentru o cină rafinată!

Preparation time
30 mins
Cooking time
20 mins
Difficulty
uşor
Serves
2 people
Meal course
Cină
Posted on
1,00 bucată
Piept de pui
200,00 g
Mozzarella
150,00 g
Făină
3,00 bucăți
Ouă
150,00 g
Pesmet
200,00 ml
Ulei rafinat
300,00 ml
Pulpă de tomate
50,00 g
Parmezan
1,00 lingură
Busuioc
1,00 linguriță
Sare
3,00 prize
Piper negru măcinat
Piept de pui umplut cu mozzarella: o rețetă rapidă pentru o cină rafinată!

Deseori carnea puiul este cea mai solicitată deoarece ne pune la dispoziție o multitudine de feluri de mâncare ce pot fi preparate din acesta. Astăzi gătim cu drag pentru voi: piept de pui umplut cu mozzarella – o rețetă delicioasă care va oferi cărnii de pui un gust nou, aromă și savoare. Mozzarella este ingredientul secret, care se combină perfect cu gustul celorlalte ingrediente. Rețeta vă va lăsa cu impresii pozitive pentru că este nemaipomenit de gustoasă.

  1. Jumătatea pieptului de pui o tăiați pe partea laterală făcând o crestătură adâncă ca un buzunăraș. Asezonați bucățile de carne cu sare și piper negru măcinat.
  2. Umpleți buzunărașele cu mozzarella dată prin răzătoare și închideți-le bine. Treceți bucățile de piept de pui prin făină, ou bătut și pesmet.
  3. Într-o tigaie cu ulei încins puneți pieptul de pui împănat la gătit și rumeniți-l pe ambele părți.
  4. Într-un bol de sticlă termorezistent (26/18 cm) puneți pulpă de roșii. După care puneți pieptul de pui gătit și ungeți-l cu puțină pulpă de roșii. Presărați peste el parmezan ras și busuioc mărunțit. Puneți la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 180°C.
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

two − 1 =