Paste delicioase în supă de legume și carne de vită.

Preparation time
40 mins
Cooking time
35 mins
Difficulty
uşor
Serves
3 people
Meal course
Prânz
Posted on
300,00 g
Carne de vită
2,00 bucată
Roșii
1,00 bucată
Ceapă
1,00 bucată
Ardei gras
50,00 ml
Ulei rafinat
300,00 g
Paste
1,00 l
Bulion de carne
2,00 bucăți
Căței usturoi
20,00 g
Pătrunjel
0,30 linguriță
Piper negru măcinat
1,50 linguriță
Sare
Paste delicioase în supă de legume și carne de vită.

Când afară se răcește nimic nu este mai bun decât o mâncare consistentă, caldă și bogată în nutrienți. Noi am ales paste în supă de legume și carne de vită, o mâncare bogată în vitamine și foarte gustoasă. Foarte ușor de gătit, are puține calorii, este vedeta anotimpului de iarnă.

  1. Tăiați carnea de vită mărunt și puneți-o la prăjit cu puțin ulei. Rumeniți bine carnea.
  2. Tăiați legumele proaspete: roșiile, ceapa și ardeiul gras. Într-o cratiță cu un pic de ulei puneți legumele să se gătească.
  3. Când legumele s-au prăjit puțin adăugați carnea de vită. Gătiți totul pentru 5 – 7 minute apoi adăugați sare, piper și bulionul de carne. Puneți capacul și lăsați ingredientele la foc mic să se gătească pentru 20 – 30 de minute.
  4. Cu 10 minute înainte de a fi gata amestecul de carne și legume. Puneți la fiert apa pentru paste, în care adăugați o linguriță de sare. Când apa începe a fierbe puneți pastele la fiert pentru 10 minute (indiferent de ce paste veți folosi citiți timpul de gătire pe ambalaj).
  5. În pasta deja scoasă din apă adăugați usturoiul pisat și pătrunjelul mărunțit. Amestecați pastele pentru ca aroma usturoiului și a pătrunjelului să pătrundă în ele. Apoi adăugați supa de carne și legume peste paste.
  6. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

two + 7 =