Pască cu brânză dulce – după o rețetă secretă a bunicii!

Preparation time
60 mins
Cooking time
50 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
1,00 kg
Brânză de vaci
6,00 bucăți
Ouă
220,00 g
Zahăr
6,00 linguri
Făină
6,00 linguri
Amidon
1,00 plic
Praf de copt
1,00 linguriță
Esență de vanilie
1,00 linguriță
Esență de lămâie
150,00 g
Stafide
20,00 g
Ornamente pentru prăjituri
Pască cu brânză dulce – după o rețetă secretă a bunicii!

Această rețetă de pască cu brânză dulce este foarte ușor de gătit, are o textură gingașă și un gust fabulos, ideală pentru sărbătorile de Paști. Este atât de fină, rafinată și aromată, încât toate gospodinele vor fi curioase să afle rețeta. Răsfățați-vă persoanele dragi cu o pască delicioasă, moale și excepțional de fină.

  1. Într-un bol amestecați brânza de vaci, 200 g zahăr pudră și 6 gălbenușuri, până se omogenizează compoziția. Adăugați esența de vanilie, esența de lămâie, mixați și treptat încorporați făina, amidonul și praful de copt.
  2. Într-un bol bateți albușurile, până capătă compoziția unei spume dense și pufoase.
  3. Adăugați albușurile bătute peste amestecul de brânză și cu ajutorul unei spatule amestecați atent, până se omogenizează compoziția. Adăugați stafidele și atent încorporați-le în aluat
  4. Turnați aluatul într-o tavă detașabilă (diametru 26 cm) unsă cu unt și dați-o în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180˚C, timp de 50 de minute. Presărați pasca cu zahăr pudră și ornamente pentru prăjituri.
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

20 − 11 =