Pârjoale cu legume și cașcaval – simplu, rapid și super delicios!

Timp de preparare
40 Min.
Timp de gatire
30 Min.
Dificultate
uşor
Portii
3 Persoane.
Mesele zilei
Cină
Publicat în
500,00 g
Carne de porc tocată
100,00 g
Coajă de pâine
100,00 ml
Lapte
2,00 bucăți
Căței usturoi
2,00 bucăți
Ouă
1,00 bucată
Ceapă
1,00 bucată
Roșie
4,00 linguri
Smântână
2,00 linguri
Ketchup
100,00 g
Cașcaval
1,00 linguriță
Sare
3,00 prize
Piper negru măcinat
Pârjoale cu legume și cașcaval – simplu, rapid și super delicios!

Pârjoalele sunt gustoase oricum nu ar fi pregătite. Astăzi vom găti o rețetă de pârjoale combinate cu legume și cașcaval. Aromate și suculente aceste pârjoale sunt și mai delicate datorită unui ingredient special. Rețeta este perfectă pentru oricine pentru că rezultatul este garantat și nemaipomenit de gustos.

  1. Puneți coaja de pâine să se înmoaie în lapte, până își schimbă consistența.
  2. În carnea tocată adăugați ouăle, usturoiul pisat, amestecul de pâine cu lapte. Asezonați cu sarea și piper. Amestecați bine conținutul.
  3. Tapetați tava pentru copt cu folie de aluminiu. Prelucrați câte puțină carne tocată în mâini ca să obțineți 9 - 10 pârjoale și le puneți în tavă.
  4. Tăiați rondele o ceapa și o roșie, potrivind grosimea acestora astfel încât să vă ajungă pentru fiecare pârjoală. La fel de aceeași grosime feliați și cașcavalul, respectiv câte o felie pentru fiecare pârjoală.
  5. Ungeți pârjoalele cu ketchup iar mai apoi peste fiecare suprapuneți câte o bucată de ceapă. Ungeți ceapa cu smântână și suprapuneți câte o bucată de roșie. Ultimul ingredient este o felie de cașcaval.
  6. Dați la cuptorul preîncălzit la 180 °C pentru 30 de minute. Le puteți servi cu o salată din legume proaspete sau coapte la grătar.
  7. Savurați cu plăcere!

Fii primul care adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Notă: Comentariile de pe site -ul web reflectă punctele de vedere ale utilizatorilor fata de autori, și nu neapărat punctele de vedere ale acestui portal web. Membrii sunt rugați să se abțină de la insulte, înjurături și expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără notificare sau explicații.

Adresa dvs. de e-mail nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate sunt obligatorii pentru finalizare procesului.

*
*