O idee ingenioasă: Franzelă coaptă cu mozzarella!

Timp de preparare
20 Min.
Timp de gatire
18 Min.
Dificultate
uşor
Portii
3 Persoane.
Mesele zilei
Gustare
Publicat în
1,00 bucată
Franzelă
100,00 g
Maioneză
100,00 g
Bacon
200,00 g
Mozzarella
100,00 g
Cașcaval
2,00 linguri
Suc de lămâie
1,00 bucată
Căței usturoi
3,00 bucăți
Ceapă verde
1,00 lingură
Pătrunjel
2,00 prize
Piper negru măcinat
1,00 priză
Piper roșu
O idee ingenioasă: Franzelă coaptă cu mozzarella!

Atunci când doriți să preparați ceva rapid și gustos în foarte puțin timp. Noi vă propunem o idee genială: franzelă prăjită cu mozzarella, aromată, suculentă și plină de savoare. Este o gustare minunată de care puteți să vă bucurați alături de membrii familiei.

  1. Tăiați franzela în două jumătăți astfel încât să separați parte superioară a pâinii de cea inferioară. Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt puneți jumătățile de franzelă cu miezul în sus. Puneți la cuptor pentru 3 minute la temperatura de 175°C.
  2. Într-un bol amestecați maioneză, suc de lămâie, pătrunjel, usturoi și piper negru. Peste jumătățile de pâine care sunt puțin rumenite, ungeți cu sosul obținut.
  3. Peste pâinea unsă cu sos puneți feliile de cașcaval, apoi adăugați baconul, ceapa verde mărunțită și ultimul strat adăugați mozzarella dată prin răzătoare. Presărați cu piperul roșu deasupra.
  4. Puneți la cuptor pentru 15 minute la temperatura de 180°C.
  5. Savurați cu plăcere!

Fii primul care adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Notă: Comentariile de pe site -ul web reflectă punctele de vedere ale utilizatorilor fata de autori, și nu neapărat punctele de vedere ale acestui portal web. Membrii sunt rugați să se abțină de la insulte, înjurături și expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără notificare sau explicații.

Adresa dvs. de e-mail nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate sunt obligatorii pentru finalizare procesului.

*
*