Frumos și gustos: Rulouri Cordon Bleu!

Timp de preparare
30 Min.
Timp de gatire
25 Min.
Dificultate
uşor
Portii
4 Persoane.
Mesele zilei
Cină
Publicat în
1,00 bucată
Piept de pui
150,00 g
Șuncă
150,00 g
Cașcaval
200,00 ml
Frișcă
1,00 bucată
Cățel de usturoi
100,00 ml
Ulei rafinat
50,00 g
Pătrunjel
1,00 linguriță
Sare
5,00 prize
Piper negru măcinat
Frumos și gustos: Rulouri Cordon Bleu!

O idee perfectă pentru o cină deosebită alături de cei apropiați. Rulouri Cordon Bleu, un aspect apetisant și un gust nemaipomenit de bun. Această rețetă simplă și delicioasă combină trei ingrediente simple dar care oferă un rezultat excelent.

  1. Pe lungimea pieptul de pui tăiați felii cu grosimea de 1 cm. Cu ajutorul unui ciocan pentru carne bateți bucățile de piept de pui. Asezonați cu sare și piper.
  2. Puneți peste fiecare bucată de carne câte două felii de șuncă și două felii de cașcaval. Rulați carnea împreună cu șunca și cașcavalul. Fixați fiecare rulou cu câte o scobitoare pentru a păstra forma.
  3. Într-o tigaie cu puțin ulei puneți rulourile la prăjit. Rumeniți rulourile gătindu-le la foc mic.
  4. Când rulourile sunt aproape gata adăugați peste ele frișca, verdeața mărunțită și usturoiul pisat. Puneți capacul și lăsați-le să se gătească în sosul de frișcă pentru 5 minute.
  5. Savurați cu plăcere!

Fii primul care adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Notă: Comentariile de pe site -ul web reflectă punctele de vedere ale utilizatorilor fata de autori, și nu neapărat punctele de vedere ale acestui portal web. Membrii sunt rugați să se abțină de la insulte, înjurături și expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără notificare sau explicații.

Adresa dvs. de e-mail nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate sunt obligatorii pentru finalizare procesului.

*
*