Cel mai bun loc de a ascunde cașcavalul este plăcinta cu cașcaval

Timp de preparare
55 Min.
Timp de gatire
20 Min.
Dificultate
mediu
Portii
4 Persoane.
Mesele zilei
Prânz
Publicat în
350,00 g
Făină
250,00 ml
Apă caldă
2,00 linguri
Drojdie uscată
3,00 linguri
Ulei rafinat
1,00 lingură
Zahăr
1,00 lingură
Sare
200,00 g
Cașcaval
300,00 g
Mozzarella
Cel mai bun loc de a ascunde cașcavalul este plăcinta cu cașcaval

Plăcintele cu cașcaval fac parte din categoria bucatelor delicioase, care se prepară repede și tot la fel de repede se mănâncă. Apetisante și aromate sunt opțiunea ideală pentru un mic dejun delicios sau un prânz copios.

  1. Într-un bol puneți apa călduță în care dizolvați drojdia și zahărul. Lăsați să se dizolve 15 minute până se face spumă. Amestecați făina cu uleiul, apoi peste amestecul dat turnați drojdia dizolvată. Frământați aluatul și lăsați-l la dospit pentru 30 de minute într-un loc călduț și ferit de curenți de aer rece.
  2. Dați prin răzătoare cașcavalul și mozzarella.
  3. Întindeți plăcințelele și umpleți-le cu mixul de cașcavaluri. Puneți-le pe tavă și ungeți-le cu ulei. Dați-le la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 180°C.
  4. Savurați cu plăcere!

Fii primul care adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Notă: Comentariile de pe site -ul web reflectă punctele de vedere ale utilizatorilor fata de autori, și nu neapărat punctele de vedere ale acestui portal web. Membrii sunt rugați să se abțină de la insulte, înjurături și expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără notificare sau explicații.

Adresa dvs. de e-mail nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate sunt obligatorii pentru finalizare procesului.

*
*