Cartofi umpluți la cuptor: sănătos și gustos!

Timp de preparare
90 Min.
Timp de gatire
80 Min.
Dificultate
uşor
Portii
3 Persoane.
Mesele zilei
Cină
Publicat în
5,00 bucăți
Cartofi
50,00 g
Cașcaval
1,00 bucată
Ardei gras
30,00 g
Pătrunjel
30,00 ml
Ulei rafinat
1,00 priză
Sare
1,00 priză
Piper
Cartofi umpluți la cuptor: sănătos și gustos!

Toată lumea iubește cartofii, pentru că ne salvează ori de câte ori vrem să facem ceva rapid și gustos. Astăzi vă punem la dispoziție cea mai ușoară și delicioasă rețetă de cartofi umpluți și gătiți la cuptor. Încercați să rezistați în fața acestui deliciu cu adevărat sănătos și gustos!

 1. Ungeți cartofii cu ulei și puneți-i într-o tavă acoperită cu hârtie de staniol. Puneți-i la cuptor pentru 60 de minute la temperatura de 200°C.
 2. Când cartofii sunt gata lăsați-i să se răcească 5 minute. Tăiați doar partea superioară a cartofului și scoateți miezul din interior. Băgați în interiorul cartofului căpăcelul obținut la tăiere, fixându-l bine cu degetele.
 3. Într-un bol mărunțiți cu o furculiță miezul scos din cartofi. Apoi adăugați în el cașcavalul dat prin răzătoarea măruntă, ardeiul gras și pătrunjelul mărunțit. Puneți sare, piper, ulei și amestecați bine toată compoziția.
 4. Umpleți cartofii cu amestecul obținut și puneți-i la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 200°C.
 5. Savurați cu plăcere!

2 comentarii

 1. Cristina a declarat februarie 16, 2017 Răspunde

  Sunt absolut delicioase retetele dvs. Ma bucur ca v-am „descoperit”. Felicitari!!!

 2. Manole Rodica a declarat februarie 21, 2017 Răspunde

  Felicitări,ma bucur ca v-am descoperit.Am încercat si eu pana acum 3 retete de la dv,au ieșit foarte bune ,nici nu ma asteptam.Va urmăresc in continuare si BAFTA !

Lasă un răspuns

Notă: Comentariile de pe site -ul web reflectă punctele de vedere ale utilizatorilor fata de autori, și nu neapărat punctele de vedere ale acestui portal web. Membrii sunt rugați să se abțină de la insulte, înjurături și expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără notificare sau explicații.

Adresa dvs. de e-mail nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate sunt obligatorii pentru finalizare procesului.

*
*