Cartofi cu ciuperci în sos de frișcă: mâncarea pe care trebuie neapărat să o prepari!

Timp de preparare
20 Min.
Timp de gatire
15 Min.
Dificultate
uşor
Portii
4 Persoane.
Mesele zilei
Cină
Publicat în
400,00 g
Cartofi
200,00 g
Ciuperci
70,00 g
Pătrunjel
2,00 bucăți
Căței usturoi
200,00 ml
Frișcă
30,00 ml
Ulei rafinat
1,00 linguriță
Sare
1,00 priză
Piper negru măcinat
Cartofi cu ciuperci în sos de frișcă: mâncarea pe care trebuie neapărat să o prepari!

Vă întrebați ce să gătiți astăzi la cină?! Vă propunem o idee genială: Cartofi cu ciuperci în sos de frișcă. Aceasta este rețeta perfectă pentru o cină în familie alături de cei dragi. Este ușor de gătit, simplă și foarte delicioasă! Cartofii combinați cu ciuperci sunt cu adevărat gustoși!

  1. Curățați cartofii și feliați-i în felii subțiri (2-3 mm). La fel faceți și cu ciupercile. Puneți cartofii și ciupercile la prăjit cu puțin ulei în tigăi separate. Gătiți la foc mic ambele ingrediente.
  2. Adăugați o jumătate de linguriță de sare și o priză de piper negru măcinat peste cartofi. Gătiți cartofii până când vor deveni un pic lipicioși. Asezonați cu sare ciupercile și gătiți-le până încep a se rumeni.
  3. Încingeți cuptorul la 200°C. Într-o tavă (26x26 pătrată sau rotundă) antiaderentă (teflonată) și cu bordurile mai înalte, adăugați cartofii și ciupercile prăjite. Apoi adăugați usturoiul pisat și pătrunjelul tăiat mărunt. Amestecați toate ingredientele în tavă și turnați frișca peste ele.
  4. Puneți la cuptor pentru 10–15 minute. Aroma din cuptor vă va da de știre când cartofii sunt gata.
  5. Savurați cu plăcere!

Fii primul care adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Notă: Comentariile de pe site -ul web reflectă punctele de vedere ale utilizatorilor fata de autori, și nu neapărat punctele de vedere ale acestui portal web. Membrii sunt rugați să se abțină de la insulte, înjurături și expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără notificare sau explicații.

Adresa dvs. de e-mail nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate sunt obligatorii pentru finalizare procesului.

*
*