Carne de porc la cuptor – cea mai delicioasă rețetă, merită să o încercați!

Preparation time
70 mins
Cooking time
50 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Cină
Posted on
1,00 kg
Carne de porc
2,00 bucăți
Roșii
200,00 g
Cașcaval
200,00 g
Ciuperci
3,00 bucăți
Căței usturoi
1,00 lingură
Suc de lămâie
3,00 linguri
Sos de soia
2,00 linguri
Ulei rafinat
1,00 lingură
Muștar
Carne de porc la cuptor – cea mai delicioasă rețetă, merită să o încercați!

Încercați această rețetă cu un aspect deosebit și un gust fabulos, care se prepară rapid, ușor și din ingrediente simple. Carnea fragedă de porc combinată perfect cu legumele și cașcavalul, pur și simplu se topește în gură, este o rețetă extrem de aromată și suculentă. O puteți servi atât pe masa de sărbătoare, cât și la o cină obișnuită, pentru a diversifica meniul zilnic.

 

  1. Într-un bol amestecați sucul de lămâie, sosul de soia, muștarul și uleiul.
  2. Tăiați carnea în felii transversale, însă nu până la capăt, lăsând 1 cm netăiat. Puneți-o într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Ungeți cu amestecul obținut toată suprafața cărnii și lăsați să se marineze, pentru 12 ore.
  3. Tăiați roșiile, cașcavalul, ciupercile și usturoiul în felii și aranjați-le uniform între tăieturile făcute în mușchi. Acoperiți tava cu folie de aluminiu și dați-o în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 50 de minute.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

twenty − ten =