Brioșe delicioase cu vișine – desertul care îți oferă bună dispoziție!

Preparation time
60 mins
Cooking time
40 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
100,00 ml
Apă
60,00 ml
Ulei rafinat
3,00 linguri
Suc de lămâie
220,00 g
Făină
330,00 g
Zahăr
80,00 g
Ciocolată neagră
3,00 linguri
Cacao
200,00 g
Vișine
2,00 linguri
Cognac
0,30 lingură
Sare
100,00 lingură
Smântână
1,00 plic
Praf de copt
Brioșe delicioase cu vișine – desertul care îți oferă bună dispoziție!

Acest desert apetisant îi va încânta pe toți, rapid, gustos și aromat – visul fiecărei gospodine. Se prepară din ingrediente accesibile și rezultatul va fi la înălțimea așteptărilor dvs. Este un desert delicios cu o textură pufoasă, ideală care îți lasă gura apă.

  1. Într-un bol amestecați 100 ml. apă cu 200 g zahăr, până se dizolvă în totalitate. Adăugați 2 linguri de suc de lămâie, ulei și amestecați.
  2. În alt bol amestecați făina, cacao, sarea și praful de copt.
  3. Turnați ingredientele lichide peste cele uscate și amestecați. Adăugați ciocolata rasă în aluat și omogenizați amestecul.
  4. Eliminați lichidul din vișine, adăugați 30 g zahăr și cognac-ul și lăsați să se macereze timp de o oră. Apoi eliminați lichidul, treceți vișinele prin făină, adăugați-le în aluat și amestecați cu grijă.
  5. Turnați aluatul în forme pentru brioșe și dați-le în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180˚C, timp de 40 de minute.
  6. Într-un bol bateți smântâna cu 100 g zahăr, până obțineți o cremă densă și pufoasă. Treceți cu brioșele prin crema de smântână, și presărați-le cu ciocolată rasă.
  7. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

two + eight =