Biscuiți fragezi cu umplutură de brânză – un desert de casă simplu și delicios!

Preparation time
60 mins
Cooking time
25 mins
Difficulty
uşor
Serves
5 people
Meal course
Desert
Posted on
370,00 g
Făină
225,00 g
Zahăr
175,00 g
Smântână
2,00 bucăți
Ouă
100,00 g
Unt
1,00 plic
Praf de copt
1,00 plic
Zahăr vanilat
350,00 g
Brânză de vaci
20,00 g
Griș
Biscuiți fragezi cu umplutură de brânză – un desert de casă simplu și delicios!

Sunt un desert fin și aromat, care îl puteți găti rapid și ușor pentru cei dragi. Blatul pufos, dulce și sfărâmicios, combinat cu umplutura fină de brânză, o să vă lase gura apă. Le puteți servi la mic dejun împreună cu un pahar de lapte cald, cât și pe masa de sărbătoare pe post de desert.

 

  1. Într-un bol bateți cu ajutorul mixerului untul la temperatura camerei cu 125 g zahăr. Adăugați un ou, mixați, apoi turnați 130 g smântână și iarăși mixați, până obțineți o compoziție omogenă.
  2. Adăugați 350 g făină, praful de copt, zahărul vanilat și începeți să frământați bine, până obțineți un aluat neted și moale. Înveliți aluatul în folie alimentară și puneți-l în frigider pentru 30 de minute.
  3. Trecem brânza de vaci prin sită metalică, adăugați zahărul, 1 albuș de ou, smântâna, crupa de griș, 20 g făină și amestecați bine astfel încât să nu rămână cocoloașe.
  4. Întindeți aluatul pe masă și cu ajutorul unei forme pentru tăiat (diametrul 8 cm), decupați cercuri din aluat.Puneți câte o linguriță din umplutură de brânză pe jumătatea fiecărui cerc și acoperiți cu cealaltă jumătate fără să o să o lipiți.
  5. Puneți biscuiții pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și ungeți-i cu gălbenuș de ou. Dați tava în cuptorul preîncălzit, la temperatura de 200˚C, timp de 20-25 de minute.
  6. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

15 − ten =