Biscuiți cu Nutella: rețeta cu aromă de sărbători.

Preparation time
45 mins
Cooking time
25 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Desert
Posted on
300,00 g
Făină
150,00 g
Unt
100,00 g
Zahăr
2,00 bucăți
Ouă
1,00 plic
Zahăr vanilat
150,00 g
Nutella
Biscuiți cu Nutella: rețeta cu aromă de sărbători.

Suntem în apropierea sărbătorilor de iarnă și cu siguranță vom dedica familiei mai mult timp ca de obicei. Așa că vă propunem o rețetă de biscuiți cu care veți reuși să alintați persoanele dragi. Biscuiții cu Nutella sunt o adevărată bunătate, ușor de preparat, sunt aromați și delicioși!

  1. Într-un bol amestecați untul topit și zahărul, până veți obține o cremă densă. Peste amestecul dat adăugați ouăle bătute în prealabil cu un pachet de zahăr vanilat. Amestecați totul până obțineți o masă cremoasă.
  2. Adăugați făina în conținutul cremos și frământați aluatul pentru biscuiți. Când este gata înveliți-l în folie alimentară și puneți-l în frigider pentru 10 minute.
  3. Întindeți aluatul cu ajutorul unui făcăleț (fiți atenți deoarece acest aluat este mai lipicios decât aluatul obișnuit), obțineți o foaie cu o grosime de aproximativ 5 mm. Cu ajutorul unei forme rotunde cu diametrul de aproximativ 5 cm (noi am folosit o forma pentru biscuiți cu margine ondulată), tăiați biscuiții.
  4. Cu ajutorul unei pungi de ornat sau a unei lingurițe puneți pe diagonala biscuitului crema de Nutella apoi lipiți pe mijloc marginile opuse și veți obține biscuiții.
  5. Aranjați biscuiții pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, dați la cuptor pentru 25 de minute la temperatura de 170°C.
  6. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

16 + 1 =